Post by heicritalalsue on Mar 14, 2022 20:03:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rocket League Sideswipe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rocket League Sideswipe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen aranyat csal ▞▞▞
▞▞▞ Rocket League Sideswipe 2022 version ▞▞▞
Lépésről lépésre a Rocket League Sideswipe generátor használatának módja ... logika, verseny, sport, kaland, alkalmi, Árkád játékok, akció játékok,
Jo nagyon a játék
A futball találkozik az autókkal a Rocket League Sideswipe játékban! Vezess, ugorj és lendülj a győzelemig! Drive Ahead! Sports · Turbo League.
Imádom a játékot, de van egy dolog, ami nagyon idegesít, ez a vibráció. Nem minden telefonon rezeg, de néhányon (például az enyémen) vibrál. Vettem egy Samsung Galaxy S8+-t, és ellenőriztem a beállításokat, de nincs mód a rezgésének megakadályozására. Minden alkalommal rezeg, amikor megnyomom a játékbeli chat gombot, vagy amikor megfordítom az autót játék közben. Ezt leszámítva eddig az egyik kedvenc játékom.
Igazából az első pár napban nagyon tetszett, de mostanra minden alkalommal feldühít, amikor játszom. A vezérlő / PC-n játszó emberek teljesen tönkreteszik. Sok akkumulátort használ. A játék minden eleme csak reskin, nem sok új tartalom.
Szeretnék játszani, nagyon tetszett az oktatóprogramban, de nem tudok bejelentkezni az epic fiókommal
Ennek a játéknak bizonyos ellenőrzésekkel kell rendelkeznie a jó veszteség elleni internethez. Sok embernek problémái vannak az internetkapcsolattal, és szinte állandóan lemaradnak. Ezzel a beállítással nem lehet játszani ezt a valós idejű többjátékost.
F*** párbajok. Ha egyetlen hibát is elkövet, gól ellen. Túl könnyű. Valamit igazítani kell. Egy hiba nem dönthet el az egész meccset. A párbajokban való egyszerű lökdösődés a cél nevetséges. Még csak dolgozni sem kell érte. Egy egész meccsnek nem szabad kizárólag védekezésre épülnie.
Alapból jó játék csak lehetne 3D ben👍😁
Rocket League Sideswipe Sport qrzd
👍
Riding Extreme 3D রেসিং atja
ez tökéletes rakéta liga a telefonhoz. Rendben. A gane pedig rendkívül részletes grafikával rendelkezik, és a telefon határait feszegeti. Nagyon sokféle van, és a játék hossza körülbelül 2 perc. Nem kifizetődő nyerni, és nem jár jutalmak valódi pénzért. Csodálatos játék és megérte várni.
MINANG😎DENG😳LAKA😱KINANG🥵SIUANG🤠MINANG😲SUANG😅LAKA😁KINGNANG🥰NENG😎
Nagyon jó játék epikus játékok. Bár néha, amikor nem vagyok otthon, szinte nincs háló, így a labda teleportál, kérjük, adjon hozzá egy módot, hogy háló nélkül játszhasson. Remélhetőleg hallgatjátok. A prombeljeim remélhetőleg rendbe jönnek és így tovább!!! És nem tudok bejelentkezni a fiókomba 😭😞😣 A fiókom neve reyansh new play lvl 49 full gold.
Attól hogy 2D a játék, NAGYON SZÓRAKOZTATÓ!! A sima Rocket League-hez képest.
Nagyon jó 10/10
Egyszerűen nem tölt be a játek fekete képernyő és utána kidob fixeljétek légyszíves! Sony l3!
Szükségünk van az újrajátszásra a pontszám és a cikk bolt frissítése után.
A Hawaii bejelentkezési javításokat még mindig nem javították az alsóbb P9-es végű eszközökön. Ha megérintem a játékot a játékhoz, megjelenik egy fekete betöltési képernyő, majd 3-4 másodperc múlva kirúg az alkalmazásból. Láttam ezt a játékot a YouTube-on, és szívesen játszanék vele, csak javítsd ki a hibát. Nagyra értékeljük.
Probléma merült fel a Pixel 6 Pro készüléken, és a játék magától bezárul. Nincs hibaüzenet vagy bármi, csak visszakerül a kezdőképernyőre. Nem biztos benne, hogy mi a probléma. Más játékoknál nem vettem észre, így nem hiszem, hogy ez az én telefonom. Ha megbízhatóan nyitva marad, ez biztosan 5 csillag. A játék egyébként szuper
Nagyon szép játék. Szinte olyan, mintha Psyonix egy bizonyos fiúra gondolt volna odakint, akinek egy könnyebb, gyorsabb iramú játékra van szüksége a stúdiójából. A kezelőszervek csodálatosak, az antennák tökéletesek, és a fizika általában nagyon jó. Sajnos le kell szögeznem, hogy van néhány magas ping és lájk játék közben, és lehet, hogy kicsit pattog a labda, de nem baj! Alig várom, hogy lássam, mit tervezel legközelebb ehhez a játékfejlesztéshez. Csak így tovább! 👍🔥💯
Eredeti megjegyzés (2021. 02. 12.): Reméltem, hogy élvezni fogom a Rocket League SS-t a telefonomon, mivel a Rocket League-et játszom a konzolon, de még játszani sem tudok. Az oktatóprogram néha működik, de a játék összeomlása előtt még végig kell mennem a teljes oktatóanyagon. Az első alkalommal eltávolítottam, miután kiderült, hogy nem fogok játszani. Miután elolvastam a lehetséges "javítást", másodszor is újratelepítettem a játékot. Megpróbáltam "low"-ra állítani a grafikát. Sajnos a beállítások megváltoztatása is a játék összeomlását okozza, még azután is, hogy sikerült megváltoztatnom a grafika minőségét. Megpróbálhatom egy harmadik telepítést, ha látom, hogy a hibák ki vannak javítva... Frissítés 2021. 12. 14.: Miután meghallottam, hogy jelentős frissítést tettek közzé, kipróbáltam egy harmadik telepítést, és sikeresen le tudtam játszani. A telefon képernyőjén lévő kezelőszervek egy kicsit nehezebben használhatók, mint a konzolvezérlőké, így a repülés finomsága is nehezebb. (Nem tartom magam szakértő pilótának a konzolos verzióhoz) Összességében azonban szórakoztató volt játszani a rendelkezésemre álló rövid idő alatt.
Nem tudok játszani, kezdd!
Fez is heading to iOS this year - Destructoid
Nagyon jó! Végre nem kell bekapcsolni az xboxot...... Stb... Az irányítás is nagyon tetszik!
Rocket League Sideswipe სპორტი qig
Jo ahoz kepest, h lany vok!XD!😅
Szeresd ezt a játékot! Lehet, hogy beavatkozásra lesz szükségem, mert egy kicsit függő vagyok. Az egyetlen hiba, amit találok, az az, hogy az adathálózaton való lejátszás rendkívül késlelteti és lejátszhatatlan. A WiFi az egyetlen módja annak, hogy játszhatok. Örülnék, ha lehetőségem lenne bejelenteni egy játékost, valamint az én rangomban (plat) lévő embereket, akik rendkívül mérgezőek, és csak öngól vagy öngól miatt sósak. Egyéb bölcs, a tökéletes játék!
Fincsi
Kaká
Szörnyű irányítás. A meccs 90%-a a levegőben telik, ahol a játék nagyon nem reagál, és alapvetően azon múlik, hogy ki tud jobban megcsiklandozni egy tollal egy lufit. Nagyon kevés tényleges vezetés, mint az eredeti. Egyszerűen frusztráló.
Én azt mondom, hogy kint van. Letöltve kiadáskor. A játékom játszhatatlan. a mai napig a játékom folyamatosan legalább 15-ször összeomlik, mielőtt egy tisztességes játékmenetet kapok, de félek elmenni és visszajönni, és összeomlik. Kérjük, kezelje a játék összeomlását. Őszintén szólva nem tudok játszani, és izgatott vagyok, hogy játszhassak, de visszatartanak.
Alapból egy jó játék de az hogy visszaesek gold 3-ból bronzba a sok gecis hacker kutyák miatt az tényleg felháborító 🤬
Egy szilárd, könnyen felvehető és játszható játék, amely hasonló, de határozottan eltérő, egyszerűsített formában képes rögzíteni és megformálni a rakéta-leage-et, lehetővé téve percenkénti mobilhasználatot, és általában nagyszerű játék, ha kontrollert használunk (a módszer játékból ajánlom). Azt hiszem, szeretnék hozzátenni, hogy a menükben a vezérlő segítségével is navigáljunk.
A játék szórakoztató, félreértés ne essék, de frusztráló ledolgozni a fenekét egy olyan kihívásra, hogy szerezzen egy csomagot, de aztán olyan tárgyat szerezzen, amely már kétszer is megvolt. Köszi rakéta liga. Nem látom, hogy sokan beszélnének a párhuzamosságokról. Rendben van, ha beszerez egy másik változatot, például egy piros boostot, de nem helyes, ha újra és újra pontosan ugyanazt az elemet szerzi be.
Nem tudok Játszani mert nincsen epic fiókom.
Ez kiváló. Lelkes RL játékos vagyok PC-n. És általában nem játszok a mobilomon, de az RL mobilra való megvalósítása rendkívül jól sikerült. A normál RL-nek hatalmas tudásplafonja van, ami nagyszerű. De úgy tűnik, a mobil RL-nek is magas a képzettségi plafonja, de más típusú. Ritkán látni mobiljátékokon, és ez fantasztikus. Psyonix kellékei. Alacsony elvárásokkal indultam be, de ez egy nagyon jól elkészített játék, és meglepett. A teljesítmény is kiváló (Samsung a52s)
The Verge - Steam Hírközpont
Nagyon szeretem ezt a játékot, egyenlő a normál játékkal...de...a játék késése fizikailag játszhatatlanná teszi, olyannyira, hogy szó szerint egyedül rúgom a labdát egy meccsen, míg a másik 3 ember csak fagyott a falakra. Javítsd ki és már biztosan az év játéka lesz. Ennyit kérek 👍
Rossz
Az iOS-re és Androidra is elérhető Rocket League: Sideswipe egy free-to-play anyag, ám szezonbérletet és különféle kozmetikai kiegészítőket vásárolhatunk
Fasza Alapból lowon fut 60fps-sel De ha bet3szem az energiatakarékos módot, feltudom tenni highra 60fpssel
Vitathatatlanul ez a LEGJOBB játék a Play Áruházban. ==NINCS HIRDETÉS!!!== Ugye? Túl jól hangzik, hogy igaz legyen. De komolyra fordítva a szót, nem egy őrült hozzá. ==NEM FIZET A NYERÉSÉRT== Igen, nem dobhatja ki a pénzét ebbe a játékba. Ügyesség kell hozzá. Ez a legjobb játék, amit valaha játszottam a telefonomon. Időszak.
Szemetesek
Imádom a játékot, de nehezen tudom folytatni a játékot a késés miatt. Ez borzalmas. Szinte minden egyes játékban akadozik, majd végül az összes játékos abbahagyja a mozgást, de én képes vagyok mozogni, és sok meccset elveszítek emiatt. Androidon vagyok, és az internet rendben van. Az összes többi játékomat jól tudok játszani, késés nélkül.
A játék maga jó de a közösség az borzalmas be megyek egy gamebe és ha rúgnak egy gólt akkor jön a What a save és a többi, goldba pedig be sem lehet jutni.
Az egyik legjobb játék, amivel valaha mobilon játszottam. Ez messze a legjobb rakéta liga mobil élmény, amit láttam, nem túl bonyolult játszani, miközben bizonyos készségeket is igényel, amelyekhez edzeni kell. Kihívást jelent, de alapvető játékmenetében szórakoztató