Post by heicritalalsue on Mar 14, 2022 20:25:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Train Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Train Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе кристале ▞▞▞
▞▞▞ Merge Train Games 2022 version ▞▞▞
Merge Train Games Câu đố sfvj
Огласи. Сталне рекламе. А плаћање да их се решите је само привремено. Какав је новац срање. Не губите време.
Слатка мала игрица, лака игра, графика је лепа и нема проблема са контролама или грешкама. Одбраните нешто што ваша деца могу да играју.
Рани захтев за оцењивање. За сада игра иде глатко. Много огласа за напредовање. Игра комбинује карактеристике многих популарних стилова игара, али веома контролисану игру која делује као робот. Да ли је ово забавно? Наставићу и сазнати.
Ужасно. Водич траје заувек и натерао је да се огласи сакупе.
Плати за играње... Осим те сјајне приче и забавног играња, али немогуће је стићи далеко без плаћања, дао сам му 3 недеље за деинсталацију веома разочаран
Веома лако играти.
Дј Сумит
Добар заокрет у игри за спајање, присилни туторијали су ме скоро натерали да деинсталирам превише пута. Мешање две врсте игара које су превише произведене скоро да функционише, али се брзо губи интересовање.
Купљена готовина и н игра је никада није добила. Више бих уживао да је оно што сам купио тамо
Merge Train Games Slagalice hyaz
Заиста уживам у игри! Мислим да би дугме у граду за аутоматско прикупљање свих пореза могло да буде интересантно, јер како се порези често освежавају, превлачење и кликање около постаје досадно, морам признати... Одлична игра!Волим ову игру, има одличну графику, добру причу, а нивои су забавни за играње и заправо дају довољно награда за напредак у игри/причи. Дао бих 5*, али изгледа да не постоји начин да се отарасите реклама које се приказују након сваког нивоа.
Лепа апликација
Није добро
Игра је у почетку била забавна, али онда ми је понестало ресурса и време чекања је потпуно предуго да бих чекао да се створи још карата за воз. Требало би да будете у могућности да поново играте нивое без плаћања изузетно драгоцене карте за воз. Деинсталирање!
За сада је у реду, само почните да играте
Тотално мрзим ове тикете, желим да играм, али морам да сачекам да имам још тикета, ово је тако досадно, и туторијал би могао да буде бољи, али игра је кул.
Игра се понавља и досадна након неколико поглавља. Веома брзо изгубио интересовање. Графика је била лепа.
Забавно је, али мало споро за играње. Графике су лепе, али кретање делова за спајање је незграпно јер морате да померате сваки од њих - не можете да кликнете да бисте померили. Огласи на крају сваке игре су такође ометајући и непотребни.
волите игру, али огласи нису избор за зараду потребних предмета. они су упорни и стални. хвала, не. потребно много побољшања.
Merge Train Games Teka-teki wdm
Уживање у томе веома добро до сада
То је слатка игра
Забавна игра да прође време.
Било је забавно, али сам се заглавио у поглављу 8
И то је прича заснована на мом укусу. Ипак, и даље је добра игра
лепа игра,,,
Сјајно, свиђа ми се игра, али понекад тешко ускладити три предмета.
Merge Train Games Puzzle nqb
SuperStar P NATION Música wqh
Купио сам златни кључ - уплата је преузета, али немам додатне награде, само ми каже да не могу да га купим... углавном сам га купио без реклама... нека ми неко помогне.
Заглављен на страници за учитавање
Само седи и додируј...могао бих да радим БИЛО ШТА друго са својим животом у овом тренутку
Само још једна игра спајања.
Забавна игра. Лепа сорта споја 3 хаме типа. Једини проблем је учесталост огласа. Молимо вас да смањите огласе.
Засада је добро. Један од проблема је што када прелазите на ниво, морате ставити више капацитета у складиште дрва. Зато што имам бундеву која ми даје око 6.500 у секунди. Исправите то што дајем 4 звездице јер сам га сада ажурирао. Хвала вам!
Они су похлепни и малтретирају вас због тога! Не смета ми да гледам рекламе...заиста... не смета ми да улажем новац у игру у којој уживам, али...... Плаћање за уклањање реклама је ПРИВРЕМЕНО!=ПОХЛЕПНО! Али како год, не смета ми да гледам рекламе. Ова игра чак и нема толико реклама као неке игре...Међутим, после сваког појединачног огласа они вам гурну искачући прозор у лице да им дају новац да ПРИВРЕМЕНО уклоне огласе=узнемиравање. Деинсталирање
Има принудне огласе на 5 секунди
Са енергијом. Откинути