Post by heicritalalsue on Mar 14, 2022 20:37:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen pénzt csal ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
Általában ne kommentelj, de vettem egy növekedési csomagot, nem sikerült, mégis elvitte a pénzem. beadtam egy jegyet. 4 nap... szó sincs.
Remek játék, nem olyan rossz, mint a véletlenszerű kocka, szerintem jobb, ha bizonyos dolgokon dolgozni kell, és nem úgy tűnik, hogy pénzéhes, és több esélyt ad arra, hogy legendás kártyákat szerezzen, ellentétben a véletlenszerű kockákkal, bizonyos fejlesztések 5 csillagot kapnak.
Minden alkalommal, amikor letöltöm az alkalmazást, azt írja ki, hogy "kérem, töltse le az alkalmazást az áruházból", ez a Master League-be kerülésem utáni napon történt. Van valami javítás?
Ez egy szórakoztató játék, és minden, de én szeretnék játszani a barátommal, aki iOS-t használ, én pedig Androidot használok, de úgy tűnik, nem működik, ezért kérjük, javítsa ki, és 5 csillagos értékelést adok.
Nem engedi, hogy használjam a nevét, ez egy igazi kupolajáték.
Nos, ez az első "pay2win" játék, amely még mindig sok ingyenes cuccot ad elég rövid várakozási idő alatt. Néhány hét alatt kaptam egy teljes legendás paklit, egyetlen fillér nélkül. Természetesen, ha a létrán meg akarsz mászni, az elkerülhetetlen, és sok pénzt KELL költened, hogy felvehesd a versenyt a legjobbakkal. tökéletes az alkalmi játékosok számára, akik nem hajlandók elkölteni mindent, amijük van.
Ez a játék nagyszerű, de talán több közönséges kártyát és kevesebb szerencsejáték-bemutatót kellene hozzá tenni, ha ennek van értelme.
Újabb fizetés a játék megnyeréséért... a party mód hülyeség kemény. Bárcsak lenne két társasjáték mód, az egyik egy a ponttól b pontig, a 2. pedig egy körben mennek. Nagyon könnyen indul, de ha túljutsz a 4-es hullámon, ha nincs jó Rng-ed, akkor elcseszed, hacsak nincs csapattársad, aki elviszi. A Battle mód szívás, az 1. szint bármilyen szinttel párosítható. Mert ez így igazságos. Nagyon kemény a játék. Könnyítsd meg a dolgunkat, nooboknak... Egyelőre 5, de egy csillagot szeretnék értékelni. Ez a játék lehetetlen!!!!
Ez egy jó játék, de ügyességi meccset kell csinálniuk, mert nem akarok olyan 7-es szintű ellen menni, aki a meccs 10 másodperce alatt meg tudja tölteni a tábláját
A játék intuitív és szórakoztató. Nem tudok rá 2 csillagnál többet adni, mert nem tudok feljebb jutni az 1-es ranglétrán. Sokkal magasabb rangú játékosokkal mérkőztek meg. 2. Megbüntetést kapnak azért, mert időt takarítanak meg. 3. Megnyert egy meccset, videót nézett az érmék növelése érdekében. Miután a videó azt mondta, elvesztettem egy meccset és elvesztettem a trófeákat. 4. A játék lefagyott, az újraindított alkalmazás értesítést kapott, hogy -30 trófeát vesztettem, amiért nem tudtam játszani. A játék iránti örömömet ezek a problémák elveszik.
Szörnyű. 1. Belekényszerít egy oktatóprogramba 2 l. Annyira rossz az oktatóanyaguk, hogy nem tudod végigcsinálni. Szó szerint meghibásodik, és nem tudsz mit tenni. Nem fog visszatérni, ne pazarolja az időt a letöltésre. (S10+-en futok, nincs kifogás)
Szórakoztató játék, de túl fizetős a győzelemért.
Nagyszerű játék!! Egy kis időbe telik, amíg megtanulod és megérted a kártyákat, de ha túl vagy rajta, az abszolút durranás!! Több mint egy éve játszom ezzel a játékkal, és naponta játszom
Random Royale-PVP Defense Game Strategiya ekq
Előnyök: -Változatos stratégiák, különösen kn alacsonyabb rangú, mielőtt mindenki csak legendaként futna - A deviza és a legendáriumok megszerzésének aránya megfelelő - Rengeteg esemény a gyűjtemény kiegészítésére. go Free2Play -Bizonyos legendáriumokat módosítani/nerfelni kell (Monster, Star Rose, Ninja). -Az alacsonyabb szintű kártyák egy ponton irrelevánssá válnak, ami szomorú. Változatossághiányt okoz a magasabb beosztásokban
Igazán nagyszerű játék. Fair play és rengeteg jutalom. Borravalót fogok adni a fejlesztőknek a jól végzett munkáért... A mesterkurzusig. Ugyanazzal a 3 bottal játszom az elmúlt pár napban. Igazán??? Egyszerre csak 4-en játszunk ezzel a játékkal? nem megyek el. A játék jó. Várom a frissítést.
Legyen szíves magával ragadóbbnak lennie, de magas besorolást adok az ingyenes gyémántokért a postaládában
Tetszik ez a véletlenszerű kockákból készült remake. Kicsit nehéz feljebb lépni a rangsorban, de szeretem a játékot. Több torony/kártya kell a választáshoz
Nagyon jó játék szerintem nem véletlen, főleg a legaderys kártyáknál, de szeretem, ahogy 2000 drágakövet adsz
Random Royale-PVP Defense Game Estratégia wkye
Jó, de annyira kiegyensúlyozatlan... Miért van egyes kártyáknak fokozó hatása? Állítólag minden kártyának egyenlőnek, kiegyensúlyozottnak kell lennie.
Szereted a véletlenszerű kockákat? Nos, ez a játék sokkal jobb, mint az a játék. Gyakran frissül, és naponta jutalmazza. Szórakoztató játszani és könnyen megtanulható. Eleinte úgy tűnhet, hogy nem mész sehova, de aztán szintet lépsz, és Bam az aranyérmet. Köszönjük, hogy megéri ezt a játékot ☺️😊.
Úgy érzem, a párkeresés lehetne jobb is. Olyan emberek közé kerülök, akiknek csak az induló van felszerelve.
Elvesztettem a csatajegyet, amiért fizettem. A növekedési csomagban nincs garantált legendás növekedés. 20 győzelemnél veszítettem el az ingyenes legendámat. Jó tartalom. De túl sok ilyen hiba :/
Disney Stickers: Princess רשתות חברתיות sic
Ez egy tisztességes játék. Olyan, mint a véletlenszerű kocka. Még nem tapasztaltam olyan problémákat a játékkal kapcsolatban, mint mások, de mivel a fejlesztők ragaszkodnak a felülvizsgálathoz a játék első 5 percében (mint sokan mások), ez nem meglepő. 😉
Remek játék, de… az új szörnykártya? Hülyén túlerőben. Ha csatába keveredik valakivel, aki használja ezt a kártyát, egyszerűen adja meg magát, különösen, ha van sárkánygömbje és jokerje, lehetetlen nyerni. A szörnykártyához nerf kell. Lehet, hogy ha összevonják a szörnykártyákat, akkor egy szörnyet kapnak egy bizonyos ideig, magasabb szinten, több ideig, de a jelenlegi állás szerint ez egy játéktörő.
Hogy őszinte legyek, az új frissítés a 3 új főnökkel élvezhetetlenné teszi a játékot. Kérem, térjen vissza a régi verzióhoz, és én felülvizsgálom a véleményemet. Ez a játék annyi lehetőséget rejt magában, hogy utálom, hogy rossz irányba halad.
*ÚJ FRISSÍTÉS* Az alkalmazásboltba lép, és letölt egy frissítést, amelynek automatikusan frissülnie kellett volna. Törli a gyorsítótárat, és újra letölti az egész játékot. *MÉG FRISSÍTÉSRE SZÜKSÉG* Javítsd ki a játékot, különben játékosokat veszítesz.
Szórakoztató játék, de már nem nyílik meg. Pénzt költött erre a játékra, és nem fér hozzá.
A játék nagyon szórakoztató. Ez nagy lépés a többi hasonló stílusú játékhoz képest. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, hogy kezdek egy kicsit unatkozni. A küldetések mind egyformák, és csak 3 játékmód létezik. Jó lenne, ha több mód lenne a játékra, és esetleg véletlenszerű napi/heti küldetések különböző jutalmakkal, hogy a dolgok ne tűnjenek ismétlődőnek.
Szeretem, mindig kompenzálnak, ha vannak olyan hibák, amelyeket kidolgoznak, nem volt semmi probléma a játékból, mivel kijavították, ha megszakad az internetkapcsolat, visszajössz, lehetővé teszi a csatlakozást, de összességében szeretem
Random Royale-PVP Defense Game સ્ટ્રેટેજી qzdg
Nem működik, induláskor elakad a betöltési képernyőn
Elég szórakoztató. Az egyetlen probléma az, hogy nagyon nehéz nyerni egy ellenfél ellen pvp-ben. Mindig úgy tűnik, hogy túlszárnyalták a paklit. Ha a kártyákat egy hatványszámmal látja el, akkor az embereket a pakli erejének megfelelően párosíthatja, ehelyett igazságosabb lenne
Ez egy darabig szórakoztató, de amikor új kártyákat adnak hozzá, egyszerűen felülmúlják az utolsó legendás kártyákat. Fizetni kell nyerni. Ha nem rendelkezik a legutóbb hozzáadott kártyákkal, automatikusan elveszíti. Nem mulatság. Szó szerint kilépek minden csatából (ami SOK csatát jelent), ha a legújabb kártyát látom a paklijukban. Mint tavaly a Mészárossal. Mészáros túlságosan átkozott OP. Hulk azelőtt volt. Minden szezonban kifizetődővé teszik a játékot, hogy nyerjenek. Még bérletet is vettem.
Nagyszerű játék lenne, ha nem lenne egyetlen kártya, amely szó szerint minden játékot kilátástalanná tesz. Ugyanezen okból abbahagytam a véletlenszerű kockajátékot, és reméltem, hogy ebben a játékban nem lesz olyan bs kártya, aminek nincs számlálója. De sajnos ez a játék sem más. Távolítsa el a SZÍVKÁRTYÁT.
Úgy tűnik, hogy a vélemények utálják ezt a játékot, de bár nagyon szórakoztató játszani a különféle kártyakombinációkkal, hogy megpróbálja kihívni magát és a küldetésrendszert, amely segít megőrizni a játékra való motivációt, úgy érzem, sokkal több lehetőség rejlik a játék nagyszerűvé tételében, mint a klánok és a klánok. klánháború és lehetőleg több kártya okoz, bár szórakoztató, gyorsan kifogy a tartalom, a drágakövek árai is nagyon magasak, és az üzletet egy kicsit testesebbé teheti az érmék vásárlásának lehetőségével.
Egyszerű és szórakoztató, de talán csak szívom a stratégiát, de az ellenséges HP őrülten gyorsan skálázódik. Egy kis balszerencse húzás és veszít. Szintén úgy tűnik, hogy a dolgok kombinálása nem sokat segít ahhoz képest, hogy egyszerűen frissítjük őket.
Rendben van, de kicsit bosszantó. Túl sok felhasználói felület gomb, mindegyik betöltéséhez körülbelül 1 másodpercre van szükség. A többszörös jutalom begyűjtése nagyon fájdalmas, mert minden jutalom képernyőt mutat bezárás gombbal. Miért nem lehet begyűjteni olyan jutalmakat, mint a pénz és a drágakövek e képernyő nélkül? Már látom a jutalmat, amikor megérintem! Ennek a képernyőnek is körülbelül 1 másodpercre van szüksége a betöltéshez... A Butcher túlságosan túlterhelt, nincs számlálója sem. -Még 1 csillag
IMÁDOM AZ ÚJ GAZDASÁGOS KÁRTYÁT. Szórakoztató, hogy megpróbálom megnézni, hány csillagot tudok megtakarítani.A 100 és 1000 csillagos emelést könnyű megszerezni, de csak egyszer sikerült 10 000-ig spórolnom, és sajnos utána sem bírtam sokáig.
Nagyon szeretem a játékot, de minden alkalommal túlmelegíti a telefonomat, amikor játszom. Az akkumulátoromat is nagyon gyorsan fogyasztja. Ezt leszámítva nagyon klassz játék
Random Royale-PVP Defense Game حکمت عملی yzyb
Korábbi 5 csillagos, de mostanra 3-ra süllyedt, mert állandóan lefagy egy csatajáték befejezésekor, és a mesterliga is értelmetlen, soha nem talál ellenfelet. *Köszönjük a frissítést, a csaták jobbak, de még mindig nem várnak mesterliga meccseket.
10 dollárt költöttem a csatabérletre, újra frissítettem a játékot, és most nem férek hozzá a jutalmakhoz. Felvette a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, de továbbra is vár a válaszra. Megváltoztatja az értékelést, amikor/ha visszakapom a hozzáférést . Nagyon szeretem ezt a játékot is
Régen jó volt, most végtelenül jóval magasabb szintű játékosokkal párosítva (általában ugyanaz a játékos over&over). Időpocsékolás most
Őszintén szólva szuper könnyű legendáriumot szerezni, ha csak csiszolódni kezdesz egy kicsit, szerintem a küldetéseknek még egy kicsit tovább kell menniük, de amikor elkészülsz velük, a játék nyájas lesz, és nem adok neki több csillagot, mert kész vagyok a küldetésekkel.
A legutóbbi frissítés a játék számos területén javított, de más területekre is jelentős hatással volt. Kevesebb korona/trófea a szinttel feljebb járó jutalmaknak köszönhetően, amiket nerfednek, ami megnehezíti a játék előrehaladását. A Battlepass fejlődését visszaállították, és az árat megváltoztatták, fantasztikus, hogy újra megkapom az összes jutalmat, bosszantó, hogy elvesztettem az előrehaladást. A megnövekedett küldetésjutalmak megkönnyítik a dolgukat, különösen, ha a koronacsomagokat a földre sodorják. A legendákat most könnyebb megszerezni = nyerj! Jó frissítés, csak így tovább!
A bemutató némi munkát igényel. Nem csinált semmit, és ki kellett hagynia
Szép laza játék, de egyáltalán nem kiegyensúlyozott. Egy lap a pakliban bármit megnyer (a jelenlegi metában hentes). Minden kártya okkal legendás (mit jelent az 5 ritkasági fokozat? Kérjük, keresse meg a Google "Supercell games" oldalát
Miért nem frissíti magát??? Letöröltem újra visszaraktam és úgy se.
Igazából nagyon szeretem a játékot és sokat játszom. Adnék még egy csillagot, ha a fejlesztő olyan kedves lenne a vásárlókkal, akik eltávolítanák a hirdetéseket... 10 dollárt fizettem egy "bérletért" a reklámok megtekintéséhez... ez szomorú. Még egy csillagot adnék, ha a fejlesztő megoldja a játékokkal kapcsolatos leválasztási problémákat, és hozzáad egy barátlistát, amelyen keresztül játékmeghívókat küldhet. A szobakódok a legjobb esetben is kényelmetlenek. Frissítés: a reklámozás rosszabb lett az elmúlt hónapban. A játékban most 3 hirdetés fut egymás mellett.